Интериор на апартаменти, офиси, заведения, хотели и магазини

Тук можете да разгледате проекти изпълнени от нас. Надяваме се нашата работа да ви допадне и скоро да работим заедно по осъществяването и на вашите идеи.

Интериорен дизайн на апартаменти и къщи

Тих, изчистен, бъбрив, натруфен, малък, голям, с криви стени, правоъгълен, висок, нисък, просторен, тесен - или просто твоя апартамент. Всеки си има характер – жилищата ни също, както, и обикновено техния характер отразява нашия. Не е важно да харесва на всички – важното е да ви харесва на вас.
Всяко жилище си има особености – архитектурни, на местоположение, изложение и т.н.. Това оформя част от характера му, другата част я оформяме заедно.

Имаме още проекти, които ако посетите нашия офис ще ви покажем.

Интериорни решения на офиси

Офиса - място, където работят хора, място, където идват клиенти, място където се раждат идеи, място, на което се сключват сделки.
Дейността на фирмата обикновено определя и стила, и визията на офиса. Дали ще бъде офис на международна фирма, или офис на малка, сега прохождаща фирма, и в двата случая е важно да е функционално и да изглежда представително.
Това офиса Ви да е функционален, цветовете да са подбрани и всичко да е направено според ергономичните изисквания е важно за да осигурите или вдигнете производителността на хората си. А не всеки път когато искате папката с клиенти от последния месец, Мишо да се разхожда до другата стая, карайки поне двама от колегите си да се преместят, за да може да мине, или бюрата на криейтив колектива Ви да се наредени до стената и хората Ви по цял ден да се взират в стената отсреща, а после да очаквате да Ви засипят с нестандартни идеи.

Интериорни проекти на заведения и магазини

Заведението е атмосфера. Ако на едно място си създал атмосфера, означава че си си свършил работата добре. Ако си успял да накараш хората които го посещават да се почувстват различно означава, че си създал мястото.
Място на което да отидеш и да се почувстваш сякаш си излязъл от живота си. Място, на което отиваме за малко, но което може да подобри настроението ни. Място на което танцуваме, хапваме или просто пием дълго кафе с малко мляко в голяма чаша с приятели. Заведенията са едни от най-примамливите обекти за работа. Там човек може да развихри въображението си, да изпробва всякакви техники да експериментираш и колкото по-нестандартни неща измислиш, толкова по-добре (стига да изглеждат добре и да са осъществими разбира се).

Интериорен дизайн на хотели

Наши още нямаме, но сме работили по няколко. Ако от другите неща които виждате като проекти, прецените, че ще се справим ще Ви наредим на първо място в колонката ни за хотели.

Други интериорни решения

Ако имате нужда от помощ за осъществяването на проект, свързан с вътрешно оформление, ние сме тук за да ви помогнем.

Acherno ЕООД © 2007-2013, Всички права запазени!
Маркетинг и
бизнес развитие